BRÄNDIT


 

Ilmatäytteinen Saimaa SUP lautamallisto on suunniteltu Suomessa perustuen vuosikymmenen suppailukokemukseen sekä lukuisten eri merkkien testikokemuksiin.

 


Jobe on hollantilainen merkki, jolla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista vesiurheiluvälineistä. Sup-laudoissa Jobella on laajavalikoima, mikä jakautuu käteviin ilmatäytteisiin lautoihin, tyylikkäisiin ja huippuliukuviin bambulautoihin sekä pomminkestäviin Titanlautoihin. Olemme tuoneet Jobea maahan seitsemän vuotta, joten tunnemme tuotteet ja hintamme ovat kilpailukykyiset.


Jetpilot on johtava vesijetteilyyn erikoistunut brändi, jolta löytyy varusteet sunnuntaikuskista kisakuskille. Ajolasit, kengät, märkäpuvut hanskat…valikoima on laaja!


Yli 50 vuoden ajan O’Brien on luonut laadukkaita ja kestäviä tuotteita vesiurheiluun. Wakeboardit, vesisukset, veneen perään ilmatäytteiset vetolelut ja paljon muuta!


Australialaismerkki Follow on lyhyessä ajassa ponkaissut wakemaailman suosioon täysin itsenäisenä, pelkästään varusteisiin erikoistuneena brändinä. Tämä todella näkyy näiden impact-liivien laadussa sekä tyylikkäissä yksityiskohdissa.

Follown käyttämä neopreenimateriaali on markkinoiden pehmeintä ja erittäin mukavaa pitää yllä. Lisäksi liivit on tehty huomattavan kevyeksi, tarjoten kuitenkin kohtuullisen kellutuksen.

Follown wakeboardliivit ovat valmistettu myös monia muita merkkejä kovempaan käyttöön; kelluttavat pehmusteet ovat ommeltu perinteisistä liiveistä poiketen useammista, pienistä erillisistä paneeleista, joka takaa ettei pehmusteet kääntyile niin helposti pois paikoiltaan kovemmissakaan törmäyksissä.


Tunnettu Kanadalainen kypärävalmistaja Sandbox on siirtynyt lumilta ja kaduilta nyt myös vesille!


Hyperliten yli 27 vuoden kokemus takaa sen että heidän tuotteet ovat luotettavia ja laadukkaita. Tuomme maahan hyperliten wakeboard lautoja, siteitä ja wakekenkiä.


Jethwear on ruotsalainen moottorikelkkavarusteiden merkki. Tuotteet ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja kestäviä.


Call Now Button